Leeswijzer

Dit is het het Water- en Klimaatadaptatieplan van de Gemeente Enschede. In dit iReport leggen we ons beleid rondom (stedelijk) water en klimaatadaptatie uit.

Navigeren

Om door het plan heen te bladeren klikt u rechtsonderin de pagina's op 'Volgende'. U krijgt dan automatisch de opvolgende pagina te zien. Uiteraard kunt u ook het menu aan de linkerkant gebruiken voor navigatie.

Vaktermen

Ondanks dat we dit plan in zo begrijpelijk mogelijke taal geschreven hebben, ontkomen we niet aan het gebruik van vaktermen. Waar vaktermen gebruikt worden, is het daarom mogelijk extra uitleg te lezen.

U herkent pagina's met de mogelijkheid tot extra uitleg op twee manieren:

  • aan de onderlijnde woorden op de pagina (als de functie actief is);

  • aan de tekst 'Toon begrippen' onderaan de pagina als de functie niet actief is (let op: alleen zichtbaar op pagina's met vaktermen).

Wanneer de functie geactiveerd is worden vaktermen onderlijnd. U kunt met uw muis over deze onderlijnde woorden gaan om de uitleg te lezen.

Als u geen gebruik wilt maken van deze functie, kunt u de onderlijning van vaktermen uitzetten door op  'Verberg begrippen' te klikken (let op: alleen zichtbaar op pagina's met vaktermen).

Downloaden

U kunt dit plan ook downloaden. Daarvoor klikt u op de homepage op "Downloads". Of klik hier om direct naar de downloads te gaan.

Browser

Dit iReport werkt het beste in Microsoft Edge of Google Chrome. We raden aan om één van deze browsers te gebruiken.